CHEMIA W POŻYWIENIU
64,60 zł
CHEMIA W POŻYWIENIU
Z książki dowiesz się, czy maltodekstryna szkodzi. Czy glutaminian sodu, E621, odpowiedzialny jest za choroby neurodegeneracyjne mózgu, chroniczny ból i alergie` Dowiesz się, czym się różni, ksylitol od erytrolu i stewii. Książka zawiera dokładną listę wszystkich sztucznych dodatków, barwników spożywczych i polepszaczy smaku. Dodatkowo wymienia produkty, w których się znajdują wraz z ich skutkami ubocznymi. W końcu odzyskasz zdrowie i kontrolę nad tym, co wprowadzasz do swojej diety, unikniesz chemii w pożywieniu, ponieważ poznasz wstydliwe sekrety producentów żywności.
9788382721034
Opis
- Język
- PL
- Ilość stron
- 352
- Rodzaj okładki
- MIĘKKA
- Termin realizacji
- 72
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
16 innych pozycji w tej samej kategorii: