POST PRZERYWANY

zł39.00

lt:p class`xelementtoproof` style`text-align: justify: text-indent: 35.4pt:`gt:lt:span style`font-size: 11.0pt: color: black:`gt:Post przerywany, dieta IF (Intermittent Fasting), okna metaboliczne, okresowa głodówkanbsp: te wszystkie określenia dotyczą tego samego modelu odżywiania. Od wielu lat ma swoich zwolenników inbsp:propagatorów, jednak teraz jeszcze bardziej zyskuje na popularności. Coraz częściej mówi się, że to dieta przyszłości, choć przecież wnbsp:podobny sposób wnbsp:odległych czasach odżywiali się nasi przodkowie. Posty były naturalną częścią ich życia, a my dziś sięgamy po nie jak po lekarstwo. Tryb życia, który nie pozwala nam odżywiać się wzorowo, marnej jakości, przetworzone jedzenie, anbsp:także nakręcana stresem skłonność do podjadania - to te czynniki, które nadmiernie obciążają nasz metabolizm.nbsp:lt:/spangt:lt:/pgt:lt:p style`text-align: justify: text-indent: 35.4pt:`gt:lt:span style`font-size: 11.0pt: color: black:`gt:Jednocześnie przybywa badań, które mówią onbsp:korzyściach ze stosowania regularnych, okresowych postów. Jeśli nie potrafimy zrezygnować znbsp:ulubionych dań, łatwo ulegamy pokusie jedzenia na okrągłoŁ inbsp:raczej nie poprzestajemy na małych porcjach, to posty przerywane mogą być dobrym rozwiązaniem. I gdy rozsądek podpowiada, że trzeba wreszcie rozprawić się ze zbyt wysokim poziomem cukru, insulinoopornością, dodatkowymi kilogramami i ciągłym zmęczeniem - to post przerywany także może okazać się pomocny.lt:/spangt:lt:/pgt:lt:p class`xelementtoproof` style`text-align: justify: text-indent: 35.4pt:`gt:lt:span style`font-size: 11.0pt: color: black:`gt:Jak post przerywany działa na organizm? Dlaczego pomaga i w jaki sposób go stosować? O tym jest ta książka. Znajdziemy w niej też jadłospis na 28 dni tyle potrzebujemy, by poznać i polubić nowy sposób odżywiania.nbsp:lt:/spangt:lt:/pgt:

9788382504170

Data sheet

Język
PL
Ilość stron
164
Data premiery
2024-06-21
Rodzaj okładki
MIĘKKA
Termin realizacji
72
chat Comments (0)
No customer reviews for the moment.
Loading...