KSIĘGA MIĘSA
KSIĘGA MIĘSA
Lepiej rzadziej, ale dobrze!Czy tak brzmi Wasza odpowiedź na pytanie: jeść mięso, czy nie jeść` Oto książka, która Wam w tym pomoże: przeczytajcie interesujący reportaż na temat naturalnego chowu zwierząt w gospodarstwie ekologicznym, a od mistrzów w fachu rzeźnickim dowiecie się, jak rozpoznawać jakość mięsa, w jaki sposób wykorzystuje się części wieprzowiny, wołowiny, jagnięciny i cielęciny.Z pewnością przydatne będą tez informacje o sprzętach i przyborach kuchennych. A potem zabierzcie się do gotowania, wykorzystując nasze smakowite przepisy pogrupowane według najważniejszych metod obróbki kulinarnej: od smażenia, po parzenie. Ponad setka przepisów ` od klasycznych do współczesnych i całkiem nowych kreacji ` dowodzi, że z wieprzowiny, wołowiny, cielęciny i jagnięciny można przyrządzić o wiele więcej niż tylko sznycle, bitki i gulasz!Pokażcie co potraficie! Powodzenia i smacznego!
Data sheet
- Język
- PL
- Ilość stron
- 240
- Rodzaj okładki
- TWARDA
- Termin realizacji
- 72
16 other products in the same category: