OBSŁUGA KLIENTÓW W GASTRONOMII ZESZYT ĆWICZEŃ TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH KWALIFIKACJA T.15.3
OBSŁUGA KLIENTÓW W GASTRONOMII ZESZYT ĆWICZEŃ TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH KWALIFIKACJA T.15.3
Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi gastronomiczne, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Ćwiczenia dotyczą takich zagadnień, jak: działalność zakładów gastronomicznych, marketing i planowanie usług gastronomicznych, promowanie usług gastronomicznych, koszty usług gastronomicznych, wyposażenie do obsługi gości, przygotowanie pracowników i sali do obsługi gości, podejmowanie gości w restauracji, metody obsługi gości, planowanie i organizowanie przyjęć okolicznościowych ` przyjęć stojących i bufetowych, zasiadanych, mieszanych i bufetów zasiadanych, planowanie i organizacja szkoleń, konferencje oraz imprezy cateringowe, planowanie i organizacja przyjęć dyplomatycznych, zasady BHP w zakładzie gastronomicznym.
Opis
- Język
- PL
- Ilość stron
- 408
- Data premiery
- 2022-03-02
- Rodzaj okładki
- MIĘKKA
- Termin realizacji
- 72
16 innych pozycji w tej samej kategorii: