OBSŁUGA KLIENTÓW W GASTRONOMII ZESZYT ĆWICZEŃ TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH KWALIFIKACJA T.15.3

65,80 zł

OBSŁUGA KLIENTÓW W GASTRONOMII ZESZYT ĆWICZEŃ TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH KWALIFIKACJA T.15.3

Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi gastronomiczne, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Ćwiczenia dotyczą takich zagadnień, jak: działalność zakładów gastronomicznych, marketing i planowanie usług gastronomicznych, promowanie usług gastronomicznych, koszty usług gastronomicznych, wyposażenie do obsługi gości, przygotowanie pracowników i sali do obsługi gości, podejmowanie gości w restauracji, metody obsługi gości, planowanie i organizowanie przyjęć okolicznościowych ` przyjęć stojących i bufetowych, zasiadanych, mieszanych i bufetów zasiadanych, planowanie i organizacja szkoleń, konferencje oraz imprezy cateringowe, planowanie i organizacja przyjęć dyplomatycznych, zasady BHP w zakładzie gastronomicznym.

9788302150418

Opis

Język
PL
Ilość stron
408
Data premiery
2022-03-02
Rodzaj okładki
MIĘKKA
Termin realizacji
72
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Ładowanie...