BADANIE TOWARÓW SPOŻYWCZYCH

79,00 zł

BADANIE TOWARÓW SPOŻYWCZYCH

Profesor AGH Wiktor Kubiński z zespołem naukowców przedstawia kolejną książkę z towaroznawstwa i badania towarów ` tym razem praktyczne kompendium wiedzy dotyczące zastosowania metod badania towarów spożywczych.Obecna książka zawiera przegląd bardzo wielu metod badania takich towarów spożywczych, jak np.:-mięso, podroby i przetwory, -drób, jaja i przetwory, -tłuszcze roślinne i zwierzęce -warzywa i owoce czy -przetwory zbożowe. Publikacja kierowana jest przede wszystkim do studentów technologii żywności, towaroznawstwa czy inżynierii produkcji, ale również do praktyków ` technologów, specjalistów ds. kontroli jakości itd.

WYDAWNICTWO NAUKOWE PWN
9788301200473

Opis

Język
PL
Ilość stron
414
Rodzaj okładki
MIĘKKA
Termin realizacji
72
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Ładowanie...