TAJNIKI CZEKOLADY

79,80 zł

TAJNIKI CZEKOLADY

Mistrz cukiernictwa Mark Tilling, dwukrotny laureat zawodów UK Chocolate Masters i zwycięzca pierwszej serii programu Bake Off: Creme de la Creme stacji BBC2, zdradza przepisy na swoje popisowe wyroby w tym nowoczesnym, inspirującym i starannie przygotowanym poradniku. Opisuje proces powstawania czekolady od ziarna do tabliczki. Początkujący cukiernik znajdzie tu wszystko, czego potrzebuje ` od wykazu podstawowego sprzętu kuchennego po sposoby temperowania czekolady. Dwadzieścia wypróbowanych przepisów, zilustrowanych krok po kroku zdjęciami, jest na tyle łatwych, że każdy z łatwością zrealizuje je w domu, tym samym dorównując repertuarem i kreatywnością zawodowym szefom kuchni. To już czwarta książka Marka Tillinga, głównego wykładowcy w Squires Kitchen International School.`Tajniki czekolady zasługują na poczesne miejsce w kuchni każdego miłośnika czekolady`Claire Clark, odznaczona Orderem Imperium Brytyjskiego

TILLING MARK
9788375413328

Opis

Język
PL
Ilość stron
192
Rodzaj okładki
TWARDA
Termin realizacji
72
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Ładowanie...