KOREAŃSKA KUCHNIA WEGAŃSKA
KOREAŃSKA KUCHNIA WEGAŃSKA
`Joanne Lee Molinaro przypomina nam, że najlepszą częścią każdego przepisu jest historia, która się za nim kryje. W swojej debiutanckiej książce kucharskiej dzieli się nie tylko wieloma wspaniałymi wegańskimi daniami koreańskimi (nie mogę się doczekać, aż ugotuję kolejne!), lecz także pokazuje samą siebie i swoich bliskich. Dzięki temu nie tylko lepiej gotujemy, ale też po prostu stajemy się lepsi`. JULIA TURSHEN, autorka bestsellera `The New York Times` Simply Julia, podcastu Keep Calm i Cook On oraz założycielka Equity at the Table`Koreańska kuchnia wegańska to nie tylko źródło świetnych przepisów, które od razu chce się wypróbować, ale i pasjonująca, wciągająca lektura. Obok kreatywnych pomysłów na dania z makaronu, przystawki banchan czy bajgle znajdziemy w niej rodzinne historie, które raz bawią, a innym razem wzruszają do łez`. JEANINE DONOFRIO, autorka książki kucharskiej Love and Lemons
Opis
- Język
- PL
- Ilość stron
- 340
- Rodzaj okładki
- MIĘKKA
- Termin realizacji
- 72
16 innych pozycji w tej samej kategorii: