SPORZĄDZANIE I EKSPEDYCJA POTRAW I NAPOJÓW TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA CZĘŚĆ 1 PODRĘCZNIK

zł81.10

SPORZĄDZANIE I EKSPEDYCJA POTRAW I NAPOJÓW TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA CZĘŚĆ 1 PODRĘCZNIK

Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do prawidłowego stosowania gastronomicznych procesów technologicznych oraz sporządzania potraw z warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, przetworów mlecznych, produktów zbożowych, mięsa, drobiu, ryb oraz przygotowania potraw półmięsnych i wegetariańskich). Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

WYDAWNICTWA SZKOLNE I PEDAGOGICZNE S.A.
9788302135880

Data sheet

Język
PL
Ilość stron
344
Data premiery
2022-03-02
Rodzaj okładki
MIĘKKA
Termin realizacji
72
chat Comments (0)
No customer reviews for the moment.
Loading...