PODSTAWY HOTELARSTWA I USŁUGI DODATKOWE PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU TECHNIK HOTELARSTWA
PODSTAWY HOTELARSTWA I USŁUGI DODATKOWE PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU TECHNIK HOTELARSTWA
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.12 (Organizacja usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przyjmowania i realizacji zamówień usług dodatkowych, ich organizowania, sporządzania odpowiedniej dokumentacji, rozróżniania kategorii i form turystyki oraz klasyfikowania obiektów hotelarskich. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, dokumentami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.
Data sheet
- Język
- PL
- Ilość stron
- 304
- Data premiery
- 2022-02-21
- Rodzaj okładki
- MIĘKKA
- Termin realizacji
- 72
16 other products in the same category: