SZTUKA USŁUGIWANIA
SZTUKA USŁUGIWANIA
Pierwsza książka wydana w języku polskim, poświęcona sztuce nowoczesnej obsługi kelnerskiej. Skupia się na tym, co w zawodzie kelnera jest najważniejsze ` na umiejętnościach interpersonalnych, prezentacyjnych, komunikacyjnych i sprzedażowych, niezbędnych do tego, by odnieść sukces w zawodzie kelnera.Książka kładzie nacisk na praktykę. Jest napisana językiem bezpośrednim, wzbogacona przykładami, anegdotami, ćwiczeniami do wykonania `na żywo` oraz wywiadami z doświadczonymi przedstawicielami branży restauracyjnej.` Co odróżnia kelnera przeciętnego od kelnera wybitnego ` cechy, postawy, umiejętności` Kelner jako gospodarz i doradca ds. potraw` Skuteczne narzędzia sprzedaży kelnerskiej` Scenariusz profesjonalnej obsługi klienta` Typologie klientów i zasady ich obsługi` Jak radzić sobie z trudnymi klientami i w trudnych sytuacjach` Wskazówki dla menedżerów sali`Praktyczne ćwiczenia i scenki do oceny` Opinie profesjonalistów branży restauracyjnej
Data sheet
- Język
- PL
- Ilość stron
- 232
- Rodzaj okładki
- MIĘKKA
- Termin realizacji
- 72
16 other products in the same category: