KUCHNIA SURVIVALOWA BEZ EKWIPUNKU GOTOWANIE W TERENIE CZĘŚĆ 2
KUCHNIA SURVIVALOWA BEZ EKWIPUNKU GOTOWANIE W TERENIE CZĘŚĆ 2
To nie tylko książka, ale stworzone z pasją narzędzie przetrwania. W tej części `Kuchni survivalowej` zaprezentowano różne sposoby wędzenia, krzesania ognia oraz tajniki doboru hubki i rozpałki. Poznasz techniki pieczenia ` w glinie, na spodku, w piecu glinianym i pod kloszem. Bezcenna, sprawdzona w praktyce wiedza, która może uratować zdrowie, a nawet życie. Tylko przygotowani przetrwają! Toolbook zawiera: przepisy kulinarne z wykorzystaniem roślin łąkowych (np. mąka z kłączy perzu), leśnych (np. mąka z żołędzi) oraz bagiennych (np. ziołowe podpłomyki z mąką z pałki wodnej), prezentację technik gotowania w terenie (pieczenie w glinie, w glinianym piecu, wędzenie), techniki krzesania ognia oraz przygotowania hubki i rozpałki, filmy instruktażowe dostępne w aplikacji Pascal AR, sól, linijkę calową i centymetrową.
Data sheet
- Język
- PL
- Ilość stron
- 156
- Data premiery
- 2020-05-15
- Rodzaj okładki
- MIĘKKA
- Termin realizacji
- 72
16 other products in the same category: