BADANIE TOWARÓW SPOŻYWCZYCH

zł79.00

BADANIE TOWARÓW SPOŻYWCZYCH

Profesor AGH Wiktor Kubiński z zespołem naukowców przedstawia kolejną książkę z towaroznawstwa i badania towarów ` tym razem praktyczne kompendium wiedzy dotyczące zastosowania metod badania towarów spożywczych.Obecna książka zawiera przegląd bardzo wielu metod badania takich towarów spożywczych, jak np.:-mięso, podroby i przetwory, -drób, jaja i przetwory, -tłuszcze roślinne i zwierzęce -warzywa i owoce czy -przetwory zbożowe. Publikacja kierowana jest przede wszystkim do studentów technologii żywności, towaroznawstwa czy inżynierii produkcji, ale również do praktyków ` technologów, specjalistów ds. kontroli jakości itd.

9788301200473

Data sheet

Język
PL
Ilość stron
414
Rodzaj okładki
MIĘKKA
Termin realizacji
72
chat Comments (0)
No customer reviews for the moment.
Loading...