TRADYCJE KULINARNE DANII

zł76.65

TRADYCJE KULINARNE DANII

lt:pgt:Duńska kultura kulinarna to nie tylko gwiazdki Michelin i menu degustacyjne. To również kraina chleba żytniego, słodkich wypieków pachnących marcepanem i orzechami oraz najróżnorodniejszych otwartych kanapek. W codziennej diecie nie brakuje dań z wieprzowiny, śledzi oraz kawy. Każdy przystanek podróży po Półwyspie Jutlandzkim i duńskich wyspach to odkrywanie nowych oblicz smaku.lt:/pgt: lt:pgt:lt:emgt:lt:stronggt:Tradycje kulinarne Dani lt:/stronggt:lt:/emgt:to kolejna książka poświęcona nordyckiej kulturze kulinarnej autorstwa Magdaleny Tomaszewskiej-Bolałek - kulturoznawczyni, dziennikarki i zdobywczyni wielu światowych nagród.lt:/pgt:

9788367799041

Data sheet

Język
PL
Ilość stron
216
Data premiery
2024-06-18
Rodzaj okładki
MIĘKKA
Termin realizacji
72
chat Comments (0)
No customer reviews for the moment.
Loading...