lt:pgt:lt:!--td {border: 1px solid cccccc:}br {mso-data-placement:same-cell:}--gt: Poznaj sztukę domowego wyrobu octów krok po kroku Naturalne octy to prawdziwy skarb. Odżywiają nasz organizm, działają antybakteryjnie, przeciwgrzybiczo i probiotycznie. Wspomagają odchudzanie, poprawiają stan skóry, pomagają w walce z insulinoopornością i cukrzycą. Ta książka pokaże ci, jak w łatwy sposób zrobić ocet w domu. Poznasz rodzaje i etapy fermentacji octowej. Dowiesz się, z czego najlepiej zrobić ocet, jakich narzędzi używać i jak przechowywać gotowe octy, by zachowały swoje właściwości. Autorka krok po kroku pokazuje proces domowego wyrobu octów. Podpowiada jak uniknąć octowej katastrofy i w jaki sposób wykorzystać gotowe octy podczas gotowania a także zabiegów domowej pielęgnacji. Przekonaj się, że domowe octowanieŁ wcale nie jest takie trudne! Magdalena Mildner - naturopatka, fitoterapeutka, pasjonatka naturalnego stylu życia i Ajurwedy. Absolutnie zakochana w roślinach i octach. Po wielu latach pracy w korporacjach postanowiła podążać za swoją pasją ziołami. Absolwentka IMK w Katowicach. Prowadzi wykłady i warsztaty z wykorzystaniem ziół w Beskidzie Śląskim oraz w Centrum Studiów Holistycznych przy AG w Katowicach. Pisze artykuły o ziołach dla czasopisma HarmoniaŁ, często gości w programach telewizyjnych.lt:/pgt:

9788381729000

Data sheet

Język
PL
Ilość stron
256
Data premiery
2023-04-05
Rodzaj okładki
MIĘKKA
Termin realizacji
72
chat Comments (0)
No customer reviews for the moment.
Loading...