KODEKS SMAKOSZA
zł65.00
KODEKS SMAKOSZA
Wydany w 1827 roku Kodeks smakosza. Kompletny podręcznik gastronomii, zawierający prawa, reguły, zastosowania i przykłady sztuki dobrego życia Horace`a Raissona to kompendium wiedzy na temat wystawnych posiłków. Po jakim daniu obowiązkowo trzeba podać nowe widelce` Czyje towarzystwo przy stole najdotkliwiej psuje zabawę` Jak zorganizować obiad z kochanką` Czy nieobecnym należy się toast` Kodeks smakosza odpowiada na najbardziej nurtujące pytania, daje praktyczne porady, oferuje gruntowną wiedzę. Dziś traktujemy go przymrużeniem oka, czytamy dla zabawy.
9788383250625
Data sheet
- Język
- PL
- Ilość stron
- 240
- Rodzaj okładki
- TWARDA
- Termin realizacji
- 12
chat
Comments (0)
No customer reviews for the moment.
16 other products in the same category: