FUN DINING. PROSTO I GENIALNIE

zł149.99

FUN DINING. PROSTO I GENIALNIE

lt:pgt:lt:stronggt:Fun Dining. Prosto i genialnielt:/stronggt:lt:/pgt: lt:pgt:lt:emgt:Fun dining lt:/emgt:tak Przemysła Klima, pierwszy i jedyny w Polsce szef kuchni restauracji z dwiema gwiazdkami Michelin, mówi o tym, co robi w kuchni.lt:/pgt: lt:pgt:lt:emgt:Fun dininglt:/emgt: to radość. Radość łączenia składników i tworzenia zupełnie nowych smaków. Radość eksperymentowania. To satysfakcja, która towarzyszy gotowaniu i przyjmowaniu gości.lt:/pgt: lt:pgt:lt:emgt:Fun dininglt:/emgt: to kuchnia prosta i genialna jednocześnie. Dania, które bez trudu przygotujesz w domu, a dzięki oryginalnym połączeniom składników są zupełnie wyjątkowe. To nieoczywiste dodatki, jak olej z koperku o intensywnie zielonym kolorze, warzywny jus czy drożdżowe masło. Drobne tricki, dzięki którym jedzenie staje się niezapomnianym doznaniem.lt:/pgt: lt:pgt:lt:stronggt:Lets have fun!lt:/stronggt:lt:/pgt: lt:pgt:lt:/pgt: lt:pgt:lt:stronggt:lt:/stronggt:lt:/pgt: lt:pgt:Przemysław Klima szef kuchni w Bottiglierii 1881, jedynej w Polsce restauracji z dwiema gwiazdkami Michelin (pierwsza została przyznana w roku 2020). W 2024 roku mijają 23 lata jego pracy zawodowej. 2024 rok to także 10-lecie B1881.lt:/pgt: lt:pgt:lt:stronggt:lt:/stronggt:lt:/pgt: lt:pgt:W tej książce znajdziesz przepisy na potrawy, które sam lubię przyrządzać i jeść. To dania, które nie wymagają wielkich umiejętności, a do ich przyrządzenia wystarczą sprzęty, które pewnie masz już w kuchni. Przekonasz się, że czasem jeden mały trick czy nieoczywisty dodatek () może wydobyć z potrawy efekt wowŁ ().lt:/pgt: lt:pgt:To nie jest książka z przepisami z restauracji (choć zdradzam tu kilka naszych tricków!). To dania, które bez trudu przygotujesz w domu, choć znajdzie się też kilka propozycji dla bardziej zaawansowanych kucharzy.lt:/pgt: lt:pgt:()lt:/pgt: lt:pgt:Kiedy gotuję zarówno w restauracji, jak i w domu stawiam na prostotę. Korzystam ze składników, które rozumiem, które są mi bliskie, na których się wychowałem. To czyni jedzenie prawdziwym, szczerym i sprawia, że chce się je smakować. Nic nie daje tyle radości, co właśnie jedzenieŁ.lt:/pgt:

9788324093038

Data sheet

Język
PL
Ilość stron
304
Data premiery
2024-03-27
Rodzaj okładki
TWARDA
Termin realizacji
72
chat Comments (0)
No customer reviews for the moment.
Loading...