KULINARNA KSIĘGA NATURY
KULINARNA KSIĘGA NATURY
Jak ze swojego jedzenia uczynić lekarstwo i źródło sił, a jednocześnie nadal czerpać z niego przyjemność, bez samoograniczenia i ascezy`Książka o osiąganiu prawdziwej witalności dzięki przejściu na naturalny, przynoszący życie pokarm.W książce autor dzieli się własnymi tajemnicami i przedstawia 100 przepisów na przygotowanie `żywych` potraw. To właśnie oryginalne receptury stanowią zasadniczą zawartość tej książki. Dzięki konkretnym wskazówkom każdy będzie potrafił `skomponować` pełnowartościową dietę, dostosowaną do indywidualnej kondycji i uniknie typowych błędów diety wegetariańskiej i witariańskiej. Siergiej Gładkow jest doktorem nauk matematyczno-fizycznych, w przeszłości z sukcesami zajmującym się fizyką eksperymentalną, autorem wielu publikacji. Gdy jego karierę naukową przerwała zagrażająca życiu choroba onkologiczna, postanowił zrezygnować z pomocy lekarzy i wszystkie sprawy związane ze zdrowiem wziąć w swoje ręce.Od tego czasu minęło prawie ćwierć wieku. Autor znalazł nową drogę i cel swojego życia ` poszukiwanie sposobów uzyskania jedności z Przyrodą, rozumianą jako żywy organizm. Wydał w Rosji już kilka prac na temat zdrowego odżywiania.Jedną z głównych idei niniejszej książki jest postrzeganie budowania diety idealnej jako procesu twórczego, do którego należy podchodzić, kierując się nie narzuconymi teoriami i dogmatami, ale uważną obserwacją własnego organizmu ` to w nim mamy poszukiwać symptomów rosnącej witalności.
Data sheet
- Język
- PL
- Ilość stron
- 304
- Rodzaj okładki
- MIĘKKA
- Termin realizacji
- 72
16 other products in the same category: