PARYŻ NA TALERZU

zł199.99

lt:pgt:lt:stronggt:Autorbestsellerowych lt:/stronggt:lt:emgt:lt:stronggt:Italii na talerzu lt:/stronggt:lt:/emgt:lt:stronggt:i lt:/stronggt:lt:emgt:lt:stronggt:Francji na talerzult:/stronggt:lt:/emgt:lt:stronggt: powraca z nową książką!lt:/stronggt:lt:/pgt: lt:pgt:Wraz z Franois-Ręgisem Gaudrym, jedną z najjaśniejszych gwiazd francuskiej kuchni, odkryj kulinarną stolicę świata lt:stronggt:PARYŻlt:/stronggt:.lt:/pgt: lt:pgt:lt:/pgt: lt:p styletext-align: centergt:Gdzie paryżanie najchętniej przychodzą rano po bagietkę?lt:/pgt: lt:p styletext-align: centergt:Dlaczego barman to paryski zawód?lt:/pgt: lt:p styletext-align: centergt:Jaki jest właściwy sposób zamawiania kawy?lt:/pgt: lt:p styletext-align: centergt:Czy frytki tak naprawdę zostały wynalezione w Paryżu?lt:/pgt: lt:p styletext-align: centergt:W czym tkwi sekret paryskiej zupy cebulowej?lt:/pgt: lt:p styletext-align: centergt:Ile hektolitrów wina wypijają każdego roku mieszkańcy Paryża?lt:/pgt: lt:p styletext-align: centergt:lt:/pgt: lt:p styletext-align: centergt:255 miejsc, osób i wydarzeń, które ukształtowały paryską kuchnięlt:/pgt: lt:p styletext-align: centergt:88 przepisów na paryskie klasyki: lt:emgt:croque-monsieurlt:/emgt:, naleśniki paryskie, makaronikilt:/pgt: lt:p styletext-align: centergt:2 050 adresów do odwiedzenia od street foodu przez niewielkie knajpki po luksusowe restauracjelt:/pgt: lt:p styletext-align: centergt:mnóstwo map, ilustracji i smakowitych ciekawosteklt:/pgt: lt:p styletext-align: centergt:lt:/pgt: lt:p styletext-align: centergt:Zobacz Paryż oczami specjalisty od francuskiej kuchni! Udaj się do kultowych miejsc, w których jadali Coco Chanel, Aleksander Dumas, Marcel Proust. Poczuj klimat paryskiego bistro, wybierz się na kulinarną wycieczkę po wieży Eiffla i rozsmakuj się we francuskich klasykach!lt:/pgt: lt:p styletext-align: centergt:Prawdziwa BIBLIA francuskiego smakult:/pgt: lt:p styletext-align: centergt:WSZYSTKO, co powinieneś wiedzieć, zanim odwiedzisz stolicę Francjilt:/pgt: lt:p styletext-align: centergt:lt:/pgt: lt:p styletext-align: centergt:lt:stronggt:Franois-Ręgis Gaudrylt:/stronggt: autor bestsellerowych, ukochanych przez Polaków książek lt:emgt:Italii na talerzult:/emgt: oraz lt:emgt:Francji na talerzult:/emgt:. Francuski dziennikarz, krytyk kulinarny i pisarz, który za swoje książki jest uwielbiany na całym świecie. Prowadzi program telewizyjny lt:emgt:Tres Tres Bon lt:/emgt:oraz audycję lt:emgt:On va dęgusterlt:/emgt: w radiuFrance Inter.lt:/pgt:

9788324094400

Data sheet

Język
PL
Ilość stron
448
Data premiery
2024-08-28
Rodzaj okładki
TWARDA
Termin realizacji
24
chat Comments (0)
No customer reviews for the moment.
Loading...