Wpisz informacje, które znasz

zamknij

SERWOWANIE PIWA OPTYMALNE WYKORZYSTANIE SPRZĘTU, ROZLEWANIE Z BECZKI I NALEWANIE Z BUTELKI

Galati Michele

Oprawa:
MIĘKKA

Liczba stron:
166

Wydawca:
CEDEWU SP. Z O.O.

ISBN:
9788381022064

39,00 PLN
Wysyłamy w 72 godziny

Opis produktu

Nie wystarczy dysponować znakomitym piwem w beczce lub w butelkach, aby zapewnić klientom kufel wspaniałego napoju i wielkie przeżycia przy jego piciu. Tak samo jak proces warzenia piwa, ważne są takie czynniki związane z jego serwowaniem, jak: temperatura, przechowywanie w beczce, urządzenie do rozlewania, rodzaj szklanki i sposób nalewania.Niniejsza książka omawia szczegółowo jak samemu zbudować urządzenie do rozlewania, jak się nim posługiwać i utrzymywać w idealnym stanie. Opisuje zasady działania i eksploatacji beczek, podłączeń oraz aparatury. Pokazuje jak wybierać i przygotowywać szklanki oraz jak prawidłowo nalewać do nich piwo.Omówione zagadnienia:` pomieszczenia: piwnica, chłodnia, strefa nalewania,` urządzenie do rozlewania,` zawory beczek i głowice/złącza urządzenia do rozlewania,` krany do nalewania piwa,` szklanki - rodzaje i użytkowanie,` prawidłowe rozlewanie i nalewanie,` regulacja urządzenia do rozlewania,` budowa własnego urządzenia do rozlewania,` konserwacja, czyszczenie i sanityzacja linii, złączy i kurków.

Rok wydania: 2024
Wymiary: 16.5x23.5cm

Dodaj recenzję

Zaloguj sie, aby móc dodać swoją recenzję.

Kontakt

mail: prus@prus24.pl

telefon: (22) 826-18-35

Copyright © 2001-2024 Główna Księgarnia Naukowa im. B. Prusa. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Home   /   Informacje   /   Kontakt
Projekt i realizacja:
MDA.pl