TAJNIKI CZEKOLADY
Mark Tilling
![](public/covers/9788375413328.jpg)
Oprawa:
TWARDA
Liczba stron:
192
Wydawca:
KSIĘGARNIA ELEKTRONIKA MICHAŁ WÓJCIK
ISBN:
9788375413328
Opis produktu
Mistrz cukiernictwa Mark Tilling, dwukrotny laureat zawodów UK Chocolate Masters i zwycięzca pierwszej serii programu Bake Off: Creme de la Creme stacji BBC2, zdradza przepisy na swoje popisowe wyroby w tym nowoczesnym, inspirującym i starannie przygotowanym poradniku. Opisuje proces powstawania czekolady od ziarna do tabliczki. Początkujący cukiernik znajdzie tu wszystko, czego potrzebuje ` od wykazu podstawowego sprzętu kuchennego po sposoby temperowania czekolady. Dwadzieścia wypróbowanych przepisów, zilustrowanych krok po kroku zdjęciami, jest na tyle łatwych, że każdy z łatwością zrealizuje je w domu, tym samym dorównując repertuarem i kreatywnością zawodowym szefom kuchni. To już czwarta książka Marka Tillinga, głównego wykładowcy w Squires Kitchen International School.`Tajniki czekolady zasługują na poczesne miejsce w kuchni każdego miłośnika czekolady`Claire Clark, odznaczona Orderem Imperium BrytyjskiegoRok wydania: 2020
Wymiary: 21.3x27.0
Dodaj recenzję
Zaloguj sie, aby móc dodać swoją recenzję.
Kategorie
Tytułów w bazie:
94 258
Ostatnia aktualizacja:
04-06-2024