Wpisz informacje, które znasz

zamknij

TAJNIKI CZEKOLADY

Mark Tilling

Oprawa:
TWARDA

Liczba stron:
192

Wydawca:
KSIĘGARNIA ELEKTRONIKA MICHAŁ WÓJCIK

ISBN:
9788375413328

79,80 PLN
Wysyłamy w 72 godziny

Opis produktu

Mistrz cukiernictwa Mark Tilling, dwukrotny laureat zawodów UK Chocolate Masters i zwycięzca pierwszej serii programu Bake Off: Creme de la Creme stacji BBC2, zdradza przepisy na swoje popisowe wyroby w tym nowoczesnym, inspirującym i starannie przygotowanym poradniku. Opisuje proces powstawania czekolady od ziarna do tabliczki. Początkujący cukiernik znajdzie tu wszystko, czego potrzebuje ` od wykazu podstawowego sprzętu kuchennego po sposoby temperowania czekolady. Dwadzieścia wypróbowanych przepisów, zilustrowanych krok po kroku zdjęciami, jest na tyle łatwych, że każdy z łatwością zrealizuje je w domu, tym samym dorównując repertuarem i kreatywnością zawodowym szefom kuchni. To już czwarta książka Marka Tillinga, głównego wykładowcy w Squires Kitchen International School.`Tajniki czekolady zasługują na poczesne miejsce w kuchni każdego miłośnika czekolady`Claire Clark, odznaczona Orderem Imperium Brytyjskiego

Rok wydania: 2020
Wymiary: 21.3x27.0

Dodaj recenzję

Zaloguj sie, aby móc dodać swoją recenzję.

Kontakt

mail: prus@prus24.pl

telefon: (22) 826-18-35

Copyright © 2001-2024 Główna Księgarnia Naukowa im. B. Prusa. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Home   /   Informacje   /   Kontakt
Projekt i realizacja:
MDA.pl