TOTALNIE TOFU
Konrad Budzyk
Oprawa:
TWARDA
Liczba stron:
252
Wydawca:
SPOŁECZNY INSTYTUT WYDAWNICZY ZNAK SPZOO
ISBN:
9788324099627
Opis produktu
<:p>:<:strong>:Totalnie smacznie. Totalnie prosto. Totalnie TOFU<:/strong>:<:/p>: <:p>:<:strong>:83 przepisy na kuszące roślinne dania<:/strong>:<:/p>: <:p>:Wszechstronne, bajecznie proste w przygotowaniu i przepyszne takie właśnie jest tofu. Z wyglądu niepozorne, w rzeczywistości daje nieograniczone możliwości.<:/p>: <:p>:Zrobisz z nim totalnie wszystko: śniadaniową szakszukę, włoski makaron, polskie pierogi, azjatyckie bowle, wegański mac cheese, kuszące street foody i aksamitne desery (w tym oczywiście tofurnik) w każdym z tych dań tofu odnajduje się idealnie.<:/p>: <:p>:Oprócz tego z książki dowiesz się:<:/p>: <:p>: czym różni się tofu twarde od miękkiego i który rodzaj wybrać, by wydobyć wszystkie jego zalety,<:/p>: <:p>: jak skomponować idealną marynatę<:/p>: <:p>: i dlaczego tofu zawsze znajduje się na szczycie listy zdrowych produktów*.<:/p>: <:p>:<:/p>: <:p>:Poznaj moje ulubione przepisy na dania z tofu oraz porady i techniki dotyczące ich przygotowywania.<:/p>: <:p>:Konrad Budzyk<:/p>: <:p>:<:/p>: <:p>:* Podpowiadam już teraz: to dzięki temu, że jest wysokobiałkowe i bogate w składniki odżywcze: żelazo, wapń, niezbędne witaminy i minerały, a dodatkowo naprawdę niskokaloryczne.<:/p>: <:p>:<:/p>: <:p>:KONRAD BUDZYK bloger kulinarny, weganin. Jego pierwsza książka, Hummusy i pastyŁ, od razu stała się bestsellerem. Do gotowania podchodzi z dużym luzem, miesza style i techniki, a przy tym świetnie się bawi.<:/p>:Dodaj recenzję
Zaloguj sie, aby móc dodać swoją recenzję.
Kategorie
Tytułów w bazie:
94 258
Ostatnia aktualizacja:
04-06-2024