Wpisz informacje, które znasz

zamknij

BADANIE TOWARÓW SPOŻYWCZYCH

Ewa Kubińska-Jabcoń

Oprawa:
MIĘKKA

Liczba stron:
414

Wydawca:
WYDAWNICTWO NAUKOWE PWN

ISBN:
9788301200473

79,00 PLN
Wysyłamy w 72 godziny

Opis produktu

Profesor AGH Wiktor Kubiński z zespołem naukowców przedstawia kolejną książkę z towaroznawstwa i badania towarów ` tym razem praktyczne kompendium wiedzy dotyczące zastosowania metod badania towarów spożywczych.Obecna książka zawiera przegląd bardzo wielu metod badania takich towarów spożywczych, jak np.:-mięso, podroby i przetwory, -drób, jaja i przetwory, -tłuszcze roślinne i zwierzęce -warzywa i owoce czy -przetwory zbożowe. Publikacja kierowana jest przede wszystkim do studentów technologii żywności, towaroznawstwa czy inżynierii produkcji, ale również do praktyków ` technologów, specjalistów ds. kontroli jakości itd.

Rok wydania: 2019
Wymiary: 16.5x23.5

Dodaj recenzję

Zaloguj sie, aby móc dodać swoją recenzję.

Kontakt

mail: prus@prus24.pl

telefon: (22) 826-18-35

Copyright © 2001-2024 Główna Księgarnia Naukowa im. B. Prusa. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Home   /   Informacje   /   Kontakt
Projekt i realizacja:
MDA.pl