BADANIE TOWARÓW SPOŻYWCZYCH
Ewa Kubińska-Jabcoń
![](public/covers/9788301200473.jpg)
Oprawa:
MIĘKKA
Liczba stron:
414
Wydawca:
WYDAWNICTWO NAUKOWE PWN
ISBN:
9788301200473
Opis produktu
Profesor AGH Wiktor Kubiński z zespołem naukowców przedstawia kolejną książkę z towaroznawstwa i badania towarów ` tym razem praktyczne kompendium wiedzy dotyczące zastosowania metod badania towarów spożywczych.Obecna książka zawiera przegląd bardzo wielu metod badania takich towarów spożywczych, jak np.:-mięso, podroby i przetwory, -drób, jaja i przetwory, -tłuszcze roślinne i zwierzęce -warzywa i owoce czy -przetwory zbożowe. Publikacja kierowana jest przede wszystkim do studentów technologii żywności, towaroznawstwa czy inżynierii produkcji, ale również do praktyków ` technologów, specjalistów ds. kontroli jakości itd.Rok wydania: 2019
Wymiary: 16.5x23.5
Dodaj recenzję
Zaloguj sie, aby móc dodać swoją recenzję.
Kategorie
Tytułów w bazie:
94 258
Ostatnia aktualizacja:
04-06-2024