Wpisz informacje, które znasz

zamknij

CRAFTED MEAT

Hendrik Haase

Oprawa:
TWARDA

Liczba stron:
256

ISBN:
9783899555967

164,00 PLN
Wysyłamy w 72 godziny

Opis produktu

Fine charcuterie made with passion and respect is experiencing an undeniable revival. Combining quality with consciousness, young butchers are shaking up the trade and making delectable products from premium ingredients, rediscovering pts, sausages, and cold cuts.Crafted Meat documents current developments in today`s new meat culture for both epicures and makers. The book offers must-know information, delicious recipes, and expert tips for cooking enthusiasts and anyone who cares about what they eat.

Rok wydania: 2016
Wymiary: 24.0x28.0cm

Dodaj recenzję

Zaloguj sie, aby móc dodać swoją recenzję.

Kontakt

mail: prus@prus24.pl

telefon: (22) 826-18-35

Copyright © 2001-2020 Główna Księgarnia Naukowa im. B. Prusa. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Home   /   Informacje   /   Kontakt
Projekt i realizacja:
MDA.pl