Wpisz informacje, które znasz

zamknij

ANALYTICAL CHEMISTRY OF FOODS

Ceirwyn S. James

Oprawa:
MIĘKKA

Wydawca:
Springer US

ISBN:
9780834212985

655,15 PLN
Wysyłamy w 28 dni

Opis produktu

This book describes all the most common food analytical procedures in a clear and logical way. A simple but thorough grounding in the subject is ensured by easytofollow discussions of the theory behind the methods. International Standard Organization (ISO) methods are distilled and covered where appropriate in a manner which allows for ease of use where absolute measurements areTheory. Introduction. Assessment of Analytical Methods and Data. Principals of Techniques Used in Food Analysis. Theory of Analytical Methods for Specific Food Constituents. Experimental ProceduresEstimation of Major Food Constituents. General Food Studies. Additional Reading M

Wymiary: 800 gr 189 mm 246 mm

Dodaj recenzję

Zaloguj sie, aby móc dodać swoją recenzję.

Kontakt

mail: prus@prus24.pl

telefon: (22) 826-18-35

Copyright © 2001-2024 Główna Księgarnia Naukowa im. B. Prusa. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Home   /   Informacje   /   Kontakt
Projekt i realizacja:
MDA.pl