EMULGATORY
Clyde E. Stauffer
Oprawa:
MIĘKKA
Liczba stron:
182
Wydawca:
WYDAWNICTWA NAUKOWO-TECHNICZNE
ISBN:
8320426618
Opis produktu
- aktywność powierzchniowa- tworzenie i stabilizacja emulsji- mikroemulsje- formy krystaliczne tłuszczów i emulgatorów- mezofazy i ich znaczenie w odniesieniu do żywności- regulacje prawne dotyczące zastosowania emulgatorów w żywności obowiązujące w Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Unii Europejskiej- praktyczne zastosowanie emulgatoró w piekarstwie, mleczarstwie, produkcji soków i napojów oraz żywności niskotłuszczowejRok wydania: 2001
Wymiary: 19.0x24.0cm
Dodaj recenzję
Zaloguj sie, aby móc dodać swoją recenzję.
Kategorie
- Atlasy. Mapy. Przewodniki Turystycz
- Czasopisma
- Ekonomia
- Filozofia
- Historia
- Języki Obce
- Językoznawstwo
- Kuchnia
- Kultura
- Literatura
- Literatura Faktu
- Mapy
- Medycyna
- Nauka O Literaturze
- Nauki Społeczno-Polityczne
- Nauki Techniczne
- Nauki Ścisłe
- Pedagogika
- Podróżnicze
- Prawo
- Psychiatria
- Psychologia
- Religia
- Rozrywka, Hobby
- Sport
- Sztuka
Tytułów w bazie:
1 011 223
Ostatnia aktualizacja:
02-04-2024