Wpisz informacje, które znasz

zamknij

EMULGATORY

Clyde E. Stauffer

Oprawa:
MIĘKKA

Liczba stron:
182

Wydawca:
WYDAWNICTWA NAUKOWO-TECHNICZNE

ISBN:
8320426618

39,00 PLN
Wysyłamy w 72 godziny

Opis produktu

- aktywność powierzchniowa- tworzenie i stabilizacja emulsji- mikroemulsje- formy krystaliczne tłuszczów i emulgatorów- mezofazy i ich znaczenie w odniesieniu do żywności- regulacje prawne dotyczące zastosowania emulgatorów w żywności obowiązujące w Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Unii Europejskiej- praktyczne zastosowanie emulgatoró w piekarstwie, mleczarstwie, produkcji soków i napojów oraz żywności niskotłuszczowej

Rok wydania: 2001
Wymiary: 19.0x24.0cm

Dodaj recenzję

Zaloguj sie, aby móc dodać swoją recenzję.

Kontakt

mail: prus@prus24.pl

telefon: (22) 826-18-35

Copyright © 2001-2024 Główna Księgarnia Naukowa im. B. Prusa. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Home   /   Informacje   /   Kontakt
Projekt i realizacja:
MDA.pl